'Heikki Laurosen kanssa työskentely on ollut erittäin helppoa ja käytännönläheistä. Heti projektin ensi metreillä alkoi tapahtua.'

”Kävimme Heikki Laurosen kanssa läpi henkilöstöjohtamisen nykytilanteen, tiimien tavoitteet ja henkilökohtaiset kehittymissuunnitelmat jokaiselle työntekijälle Yleiselektroniikan emoyhtiössä. Havaintoja ja keskusteluissa sovittuja toimintamalleja alettiin ottamaan käyttöön saman tien. Työtapana tämä on ollut meille erinomainen, tehokas kuin sirkkeli ja on poikennut positiivisella tavalla kaikista johtamisen kehittämisen hankkeista, joihin olen aiemmin urallani osallistunut. Voin suositella lämpimästi sekä heidän käyttämäänsä menetelmää että konsulttia persoonana. Hän sai autettua meidän keskijohtoamme hienosti käsittelemään aiheita, jotka ovat olleet hankalia aiemmin.”

Yleiselektroniikka Oyj, toimitusjohtaja Janne Silvennoinen

Forssan Levy Oy

Teimme Heikin kanssa yhteistyötä noin 1,5 vuotta. Tänä aikana tarkastelimme yrityksen toiminnan linjauksia, ihmisten työnjakoa ja tehtäviä sekä esimiestyötä. Heikin vahvuuksiin kuuluu kyky kehittää johtamista laaja-alaisesti. Tämä käsittää strategiatyötä, sen avaamista käytännön työtehtäviksi ja myös ihmisten johtamisen kehittämistä. Kehityimme myös palautteen käyttämisessä osana esimiestyötä.

'Vuoden päästä johtamisen kehitysprojektista voidaan sanoa, että suunnitteluyksikkö on saanut projektin myötä lentävän lähdön uusiin haasteisiin'

Hämeenlinnan Seudun Vesi Oy – suunnittelupäällikkö Jarno Laine

'Hessu on nöyrä ja joviaali, mutta omaa rohkeuden sanoa vaikeitakin asioita suoraan.'

Prima Pet Premium Oy – toimitusjohtaja Petri Tiitola

Lingsoft Language Services Oy

Olemme luoneet yhdessä Heikki Laurosen kanssa Lingsoftin asiakasstrategiaa eri asiakasryhmillemme. Yhteistyö Heikin kanssa on ollut sujuvaa ja mutkatonta. Heikki on tuonut strategiatyöskentelyyn hyödyllisiä näkökulmia ja auttanut meitä luomaan toimivan asiakasstrategian, jonka pohjalta on ollut helppo jatkaa työskentelyä eteenpäin.

 

Lingsoft Language Services Oy

Maria Leinonen, operatiivinen johtaja
Ilona Eloranta, myyntijohtaja

Sabik Oy

’Hessu kysyy oikeita kysymyksiä.’

Sabik Oy

Kari Taskula
Projektijohtaja

 

Yleiselektroniikka Oyj on suomalainen ammattieleletroniikan maahantuontiin ja markkinointiin erikoistunut konserni, jonka emoyhtiö on noteerattu Helsingin pörssissä eli NasdaqHelsingissä. Yritys on kasvanut toimintahistoriansa aikana voimakkaasti ja konserniin kuuluu jo 8 yhtiötä Suomessa, Venäjällä ja Baltian maissa. Suurin osa konsernin liikevaihdosta kertyy toiminnasta Suomen ulkopuolella. Yrityksen vahvuuksiin kuuluu oman toiminnan lokalisointi kansainvälisten suurten toimijoiden oheen. Yritys onkin satsannut henkilökohtaisten asiakassuhteiden luomiseen ja tästä näyttönä ovat vuosikymmenien asiakassuhteet merkittävimpien asiakkaiden kanssa. Yrityksen palveluksessa on kokeneita alan osaajia ja työsuhteet ovatkin yrityksessä hyvin pitkiä. Konserni teki historiansa parhaan tuloksen päättyneellä tilikaudella.

Forssan Levy Oy on perheomisteinen konepaja, joka on erikoistunut vaativien, piensarjoina vuosittain toistuvien koneiden valmistukseen. Lisäksi Forssan Levy tekee koneiden osavalmistusta ja kokoonpanoa alihankintana. Yrityksen tuotteita käytetään mm. paperi- ja selluteollisuudessa, laivoissa ja erikoiskaupassa. Yrityksen vahvuuksiin kuuluu mm. erinomainen kyky asiakassuhteiden hoitamiseen, josta on näyttönä useiden vuosikymmenien asiakassuhteita jopa globaalisti toimivien yritysten kanssa.  Yritys on tällä hetkellä toisen sukupolven vastuulla. Forssan Levy aloitti mittavan toiminnan kehittämistyön mm. eläköitymisten johdosta. Tähän liittyen lähes neljännes yrityksen henkilöstöstä vaihtui vuoden aikana ja tämän johdosta yrityksen toimintaprosesseja, valmistuksen ohjausta ja esimiestoimintaa kehitettiin sujuvammiksi.

Sabik Oy valmistaa ja myy meri-, rautatie- ja tiekäyttöön tarkoitettuja merkinantolaitteita. Päämarkkina-alue on merenkulun navigoinnin avustaminen. Yritys on ollut selvässä kasvussa viime vuosina ja toiminta on ollut erinomaisesti kannattavaa. Yrityksen tuotteet ovat LED-teknologiaan perustuvia ja teknisesti edistyksellisiä sekä luotettavia. Yritys on markkinajohtaja kotimaisten pysäköinninohjaus-, tunneli- ja liikennemerkkijärjestelmien toimittajana. Sabik toimii globaalisti ja suurin osa liikevaihdosta syntyy viennistä. Yrityksen toiminnan kulmakiviä ovat vahva panostus tuotekehitykseen ja läsnäoloon markkinoilla.

Prima Pet Premium Oy on vuonna 1999 aloittanut tamperelaissyntyinen, nykyisin Pirkkalassa sijaitseva lemmikkieläinruokien ja –tarvikkeiden valmistuttaja, maahantuoja ja tukkuliike. Yhtiön alku ulottuu vuoteen 1955 saakka, jolloin Saarioinen Oy perusti yhtiön päätuotemerkin Hau-Hau Championin. Yhtiö on kasvuhakuinen ja on menestynyt hyvin toimialallaan.

Yhtiön vahvuuksia ovat erinomaisten tuotteiden lisäksi toimitusnopeus, asiakkaiden palvelemisesta lähtevä toiminnan organisointi ja hyvä suhde kokemuksen ja nuorekkuuden välillä. Yhtiön satsaa koko ajan toiminnan ja sen johtamisen kehittymiseen.

Hämeenlinnan Seudun Vesi Oy on Hämeenlinnan, Hattulan ja Akaan omistama vesihuoltoyhtiö, joka palvelee asiakkaitaan ympärivuorokautisesti. Yhtiö huolehtii toiminta-alueellaan hyvänlaatuisen veden hankinnasta ja jakelusta sekä jätevesien tehokkaasta poisjohtamisesta ja puhdistamisesta. Kuntien omistama yhtiö on ensimmäisiä toimialan osakeyhtiöitä ja on moderni kuntayhtiö, jonka toiminta on organisoitu neljään yksikköön. Yhtiön johtamista on kehitetty yritystoiminnasta tutuilla metodeilla systemaattisesti ja tuloksellisesti jo vuosien ajan. Yhtiössä työskentelee hyvä kombinaatio julkis- ja yritystaustaisia osaajia.

Lingsoft Language services Oy on Suomen johtava kielenkääntämiseen ja kielenhallintaan liittyvien ratkaisujen asiantuntijayritys. Lingsoftin ajatuksena on helpottaa asiakkaiden kieliprosesseja osaamisen ja edistyksellisten teknologisten ratkaisujen avulla. Yhtiön vahvuuksia ovat erinomainen toimialaosaaminen, toimitusteho asiakkaille ja erinomainen ymmärrys toimialan kehittymisen vaatimuksista. Yhtiö on kehittänyt toimintaansa ja johtamistaan pitkällä aikavälillä systemaattisesti. Lingsoftissa on kokemusta ja osaamista edistyksellisten tuotekehitysratkaisujen saattamisesta asiakastyöhön.